O NAMA

           Sanitacija Osijek d.d. je najdugovječnije  poduzeće na području Slavonije i Baranje koje se bavi pružanjem DDD usluga. Egzistiramo od 1971.g, prvo kao podružnica Sanitacija Zagreb, te od 1985.g. kao samostalno poduzeće koje se 1993.g. pretvorilo u dioničko društvo – Sanitacija Osijek d.d.

 

           Zahvaljujući tome što u svom radu težimo vrhunskoj kvaliteti, dugogodišnjem iskustvu i stalnom praćenju potreba tržišta, tijekom godina rada razvili smo se u renomiranu tvrtku čije ime postaje potvrda i jamstvo kvalitete. Potvrda naše kvalitete ogledava se i u višegodišnjoj uspješnoj poslovnoj suradnji s mnogobrojnim gradovima i općinama, trgovačkim društvima, ugostiteljskim objektima te obrazovnim i zdravstvenim ustanovama.

 

           Naše poduzeće zapošljava oko 25 stručno kvalificiranih djelatnika, te zapošljava vlastiti stručni tim sastavljen od: doktora medicine, doktora veterine, sanitarnog inženjera, dipl. inženjera, sanitarnih tehničara, veterinarskih tehničara, a uza sve pružene usluge dajemo garanciju u skladu s pravilima struke. Potrebno je napomenuti kako posjedujemo sva Rješenja za obavljanje djelatnosti izdane od starne nadležnih Ministarstava (Min.Zdravlja, Min.Poljoprivrede), Rješenja za skladištenje vrlo opasnih i opasnih kemikalija (Min.Zdravlja, Min.Poljoprivrede), uključujući i onu za proizvodnju vlastite deratizacijske meke, te smo od 2008 godine poslovanje prilagodili međunarodnim standardima ISO 9001 i ISO 14001.